SNK Weelde
presenteert

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds
Night of the z@z@

Verenigingen Special

Het is intussen maar liefst 5 jaar geleden dat wij onze Night of the Z@Z@ konden organiseren en daar heeft het welbekende virus alles mee te maken. Wij beseffen dus maar al te goed dat elke vereniging na corona wel een steuntje in de rug kan gebruiken en daarom willen we jullie een leuk voorstel doen!

Hebben jullie zin in een zalig avondje uit en willen jullie tegelijk kans maken op een mooie financiële meevaller? Kom dan op vrijdag 3 en/of zaterdag 4 november met jullie vereniging naar the Night of the Z@Z@ en maak kans op een geldprijs van maar liefst € 250!

Hoe werkt het?
– Jullie bestellen minstens 15 tickets voor de Night of the Z@Z@ op naam van jullie vereniging. (Via fanfare@snkweelde.be of de website)

– Wij loten op vrijdag 3 november én op zaterdag 4 november een winnaar uit!

– De winnende vereniging gaat naar huis met een cheque van € 250!

Night of the z@z@

Beleef Het Hier.

Kom in Groep

Vanaf 20 p geniet u mét korting van een heerlijk avondje uit! Kom met uw hele familie/vriendengroep!

Kom als VIP

Verwen jezelf, je vrienden of relaties met ons VIP arrangement! Een uniek avondje uit verzekerd!

Kom als Sponsor

Wilt u uw bedrijf promoten op Night of the Zaza én genieten van een onvergetelijk avondje uit?

ONS VERHAAL

Het Ontstaan.

In 2005 vierde de Sint-Nicolaüskring Weelde haar 100ste verjaardag. Ter ere hiervan werd het een heus feestjaar met allerlei feestelijke activiteiten! Men kwam op het idee om een concert te organiseren bedoeld voor een breed publiek, met moderne en bekende muziek waar de fanfare wordt bijgestaan door zangers, dansers en gitaristen. Dit was het ontstaan van de Night of the Z@Z@. De naam komt van een zelf samengestelde cocktail, de Z@Z@, enkel te verkrijgen op de Night of the Z@Z@ en zeker een aanrader.

Na de succesvolle editie van 2005 volgde die van 2006 en wegens de grote voorbereidingen, werd toen besloten om dit evenement maar om de twee jaar te organiseren. In 2008 werd de Night of the Z@Z@ voor het laatst georganiseerd in zaal St. Jan te Weelde, omdat deze zaal niet meer de nodige capaciteit kon bieden. De volgende twee edities gingen door in de Wouwer te Ravels en het bezoekersaantal bleef steeds groeien. Door de grotere belangstelling werd het mogelijk om spectaculaire acts van Percussive te brengen en BV’s als Jelle Cleymans uit te nodigen.

Ook dit jaar belooft het weer een feest te worden. Laat u verrassen tijdens de Night of the Z@Z@ 2023! Dit wilt u niet missen!

een productie van

Contact.

LocatiE NIGHT of the z@Z@

GC De Wouwer
Kloosterstraat 4
2380 Ravels, België

ORGANISATIE

SNK Weelde vzw
Email: fanfare@snkweelde.be

Sponsors.

Leo Verheyen